به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی که در شانزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد در تالار ابن سینا دانشکده علوم پزشکی تهران سخن میگفت، تاکید کرد: بزرگداشت معلم در واقع بزرگداشت علم است. جامعهای هم به سعادت و توسعه و پیشرفت میرسد که علم و استفاده کردن از آن به عنوان فناوری یک ارزش باشد چرا که عالمان در برنامهریزی و اداره کشور حضور دارند.
وی اظهار کرد: همایش نکوداشت مقام استاد که به شایستگی به نقش ارزنده اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران توجه دارد فرصت مغتنمی است تا از زحمات بی شائبه آنان در عرصه تعلیم و تعلم و تربیت قدردانی نماید و راه آنان را به عنوان نمونه و الگویی برای جوانان معرفی کند.
دکتر سید مهدی طبایی رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز گفت : این همایش نزدیک به 18 سال پیش به همت دانشجویانی که در معاونت فرهنگی حضور داشتند، پایه گذاری شد که با حمایت های مرحوم دکتر یلدا میسر شد .
وی ادامه داد : دکتر یلدا به عنوان یار و پشتیبان دانشجویان در برگزاری نکوداشت مقام استاد بودند و اکنون این مراسم به عنوان نمادی از پاسداشت و تقدیر از مقام استاد است و در حال حاضر ما شاهد قدردانی از 10 استاد برتر در رشته های پزشکی هستیم .
طبایی یادآور شد : اساتیدی که در طول سال های پرتلاش تعلیم و تعلم خود پروانه وار در شعله عشق به معلمی دانشجویان و شراره عشق به درمان بیماران سوختند و به واقع خود را ندیدند تا در سایه این خودگذشتگی بنای محکم در بهسازی و بالندگی نسل جوان مشتاق استوار سازند .
وی با بیان اینکه قریب به دو دهه مراسم همایش نکوداشت مقام استاد برگزار می شود، افزود : معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران فرصت را مغتنم دانسته و در این راستا پانزده دوره همایش با عنوان نکوداشت مقام استاد را به پاس تلاش های گران قدر و ارزشمند اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرده است .
تمام اساتید پزشکی باید در راستای رسیدن به اهداف نظام سلامت تلاش کنند دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت نیز در راستای برگزاری شانزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد اظهار کرد: اساتید پزشکی باید در راستای رسیدن به اهداف نظام سلامت تلاش کنند و برگزاری چنین مراسمهایی که از اساتید قدردانی میشود، برای نظام سلامت و رسیدن به بهترین شرایط بهداشتی در کشور بسیار ارزشمند و مهم است.
وی خاطرنشان کرد: نظام سلامت دارای اهداف اساسی و اصلی است که افزایش سلامت مردم و افزایش امید به زندگی زندگی سالم و کاهش مرگهای زودرس جزو این اهدف است.
مقام معلمی و استادی، والاترین مقام در تمام مکاتب اخلاقی دکتر مسعود حبیبی رییس سازمان جوانان هلال احمر نیز مقام معلمی و استادی را والاترین مقام در تمام مکاتب اخلاقی دانست و بیان کرد : باید این را باور داشت که مقام استادی دارای مسئولیت زیادی است و می توان بنیانگذار اصلی آن را دکتر علیرضا یلدا دانست که ساده، بی آلایش و صادقه کار کرد و همیشه اخلاق و پایبندی به موازین اخلاقی و انسانی برای ایشان در اولویت بود .
ما امروزه شاهد تلاش های آن استاد والا مقام هستیم و خود را مدیون تلاش های ایشان در این راستا می دانیم .
وی افزود : تکریم استاد و تکریم معلم به نوعی تکریم علم و دانش است .
به همین دلیل مردمی که به استاد و معلم خود در حل مشکلات رجوع کنند، مردم سربلندی خواهند شد چرا که ما برای ساختن آینده و حل مشکلات کشور نیاز داریم به اساتید خود تکیه کنیم .
در پایان این همایش نکوداشت مقا م استاد از 10 نفر از اساتید برجسته دانشگاه شامل دکتراحمدعلی نور بالامتخصص روانپزشکی، دکتر پروین منصوری متخصص پوست، دکتر اسماعیل یاسینی متخصص دندانپزشکی ترمیمی ( دانشکده دندانپزشکی ) ، دکتر جواد جنتی متخصص رادیولوژی، دکتر فریدون سیاسی PH.D
تغذیه ( دانشکده تغذیه ) ، دکتر فرشید نوربخش PH.D
ایمونولوژی، دکتر وحید چنگیزی PH.D
فیزیک پزشکی ( دانشکده پیراپزشکی ) ، دکترعلی کاظمیان متخصص رادیوتراپی، دکتر مجتبی مجتهدزاده متخصص داروسازی بالینی و فوق تخصص مراقبت های ویژه ( دانشکده داروسازی ) و دکتر علیرضا استقامتی فوق تخصص غدد تقدیر شد.